stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Färgstarkt

Kategori: Färg

 I dag är det dags för en färg, närmare bestämt orange! Perfekt att lysa upp en sådan här grå och trist dag. Den här knalligt orange blusen har några år på nacken, men är fortfarande som ny, trots otaliga tvättar. Vanligtvis har jag den bara lös utanpå ett par byxor, alternativt med ett resårskärp. Idag fick jag för mig att stoppa ner den i linningen.
 
 
Jag grubblade lite på hur blusen skulle kunna matchas på ett nytt sätt. Den har tidigare matchats med jeans, grått, svart, marin och vitt, men aldrig till något mönstrat så vitt jag minns.
 
 
Jag kom att tänka på den här kjolen som låg i min"att fixa-låda". Kjolen köptes på Myrorna förra våren. En riktig "tantkjol" troligen från 90-talet av märket Ted Nicol. Jag tycker att tyget är så läckert, och lätt att matcha till massvis med färger. Ja... där finns ett stråk av orange också! :-D
 
Tanken var att kjolen skulle kortas av strax ovanför knät. Det har inte blivit av, och nu är det inne med lite längre kjollängder igen, så kanske ska jag låta den vara som den är ett tag till?
 
 
 Om jag hade blivit inbjuden till Stockholms modevecka (I wish! haha), som startar på söndag, så hade jag kunnat tänka mig att gå dit i denna färgglada outfit. Jag får nöja mig med att kolla på evanemanget i tidningen eller kanske "nätet" så småningom. 
 
Nu ska vi strax bege oss iväg på dansträning. Det ska bli kul att träffa danskompisarna igen efter det långa juluppehållet!
 
Blus: Zara, Kjol: Second hand, Stövlar: Geox, Örhängen och halsband: Efva Attling, Skärp: Lindex, Armband: Åhléns
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: