stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Blå timmen

Kategori: Modebildsinspiration

Blå timmen, eller på franska l´heure bleue, är en poetisk beskrivning av stämningen under skymningstiden, mellan solens nedgång och nattens inträdande.

 
 Någon halvtimme efter det att jag tog bilden så var det mörkt. Korta januaridagar, men som lyckligtvis blir något längre dag för dag.
 
I dag är mitt klädtema just blå timmen, men då mer inspirerat av Elles moodboard än av min egen bild. Haha
 
 
Här har man beskrivit blå timmen på sitt eget sätt;
 
"klara kleinblå nyanser i kombination med kritvitt eller creme, plus en hint av svart och några stråk av brunt"
 
 
För min del blev det mina kleinblå byxor och en matchande top
 
 
Halsbandet går i exakt samma nyans som blommorna på topen. :-D
 
 
Svarta stövlar
 
 
 
 Cremevit jacka och en väska i brunt, och vitt med "ett stråk av svart". Haha!
 
 
Top: Camilla Thulin, Byxor: H&M, Scarf: Köpt i Paris, Jacka: Gerry Weber, Stövlar: Geox, Väska: Åhlens, Halsband: Köpt på kryssningsfartyg.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: