stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Rutig vinter

Kategori: Mönstrat

Det har varit väldigt mycket rutigt i modemagasin och klädbutiker denna vinter. Själv har jag köpt ett par rutiga slacks och kavaj på H&M, samt en kjol på Lindex. Det roliga är att det varit "tillåtet" att kombinera olika typer av rutor hejvilt!...och ni som följer med mig i bloggen har fått se lite galna kombos ibland. Mera sånt blir det säkert, för jag tycker att det är så galet kul att tänja på gränser vad gäller hur mönster och färger "får" blandas.
 
I dag blir det dock en mer stillsam variant. Den rutiga kjolen matchas med en top som faktiskt köptes samtidigt som kjolen med syftet att de skulle matcha. I kjolens rutor finns nämligen ett stråk av samma gröna färg som topen har.
 
 
 I stället för ett halsband, piffar jag idag upp topen med en av mammas gamla 50-tals-broscher.
 
 
Svarta strumpor och mina älsklingsstövlar... och så ett svart resårskärp.
 
Kjol och top: Lindex, Skärp: H&M, Brosch: gammal, Stövlar: Geox
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: