stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Tjocka släkten

Kategori: Fest

I fredags firade vi sonens födelsedag. Vi var elva personer, varav 3 små buspojkar, så det var lite stojigt men härligt. 
 
 
Det blev buffédukat!
 
 
Dags för efterrätt
 
 
Dagens outfit blev en marinblå klänning från Michael Kors, som jag köpte på deras outlet i Miami för några år sedan. Klassisk basmodell, men lite tuff med den grova dragkedjan i sidan som detalj. Mörkblå strumpor i samma färg.
 
 
Det fick bli ljusa skor för att lätta upp det mörka. Stora guldiga festörhängen.
 
 
Halskedjans berlocker består av tre hjärtan. Det äldsta har tillhört min mormor, det minsta fick jag på min konfirmationsdag, och glashjärtat från Murano har jag fått av maken. Tre fina minnen.
 
 
 Klänning: Michael Kors, strumpor: Lindex, Skor: Gabor, Halskedja med berlocker och guldarmband: Gåvor, Örhängen: Glitter
 
 Nu  på förmiddagen ska vi sticka iväg och uträtta lite ärenden. Gymmet klarade jag av igår så idag ska det bli en timmes dansträning på dansklubben. Resten av dagen ska jag småfixa lite inför morgondagen då vi får gäster. 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: