stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Stjärnrikt!

Kategori: Romantisk stil

I går kväll var vi bjudna till vänner på middag. Vi hade himla trevligt och fick så god mat. Mycket skratt och bra diskussioner. Perfekt kväll.
 
Vad tycks om deras juliga fönster? Hur mysigt som helst, och väldigt konstnärligt upphängt med avseende på stjärnornas färger, storlekar etc...och så en massa slingor också. Det roliga är att de klarar sig på sin egen alstrade el som de får via sina solpaneler på taket. De kan t o m sälja ett överskott. 
 

 i dag stod det "romantisk stil" i kalendern", så då blev det blus med spets och en söt feminin kjol
 
 
 
 Blusen är köpt på Zara för många år sedan, kjolen är second hand och resårskärpet kommer från H&M. Först valde jag att ha skärpet så som det är tänkt med blixtlåset mitt fram, men sedan testade jag att vända det precis tvärtom, och det blev faktiskt bättre. Så fick det bli!
 
 
Jag valde vinröda strumpor för att matcha de små vinröda blommorna i kjoltyget. Skor från Gabor. och örhängen från Åhlens. Jag har nästan alltid rött eller vinrött läppstift, men i dag valde jag ett i nude. Nej...det passar jag inte så bra i!
 
 
 I dag tog vi en sväng till Mall of Scandinavia. Först blev det en fika och sedan lite handling, men bara nyttiga saker, så som energilampor, fönsterfilm och strumpor. Haha!
 
Fönsterfilmen skall jag försöka sätta på några glasade vitrinluckor på mina bokhyllor i arbetsrummet. Jag vill försöka dölja röran bakom rutorna. Fönsterfilmen är mönstrad i vitt och frost. Jag hoppas att jag ska få till det, och att det blir bra.
 
För övrigt har jag haft ett pass i tvättstugan, slagit in de sista julklapparna, strukit dukar och kläder... och sedan julstädat. Puh! Jobbigt. På kvällskvisten kom sonen på en snabb fika, vilket var trevligt. 
 
Jag har också förberett morgondagens handlingslista, samt planerat matlagningen både för lördagen (då döttrarna kommer och vi firar julafton i förväg), och för själva julafton som ska firas hos barnbarnet med familj. Det blir knytis och på min lott står det sill, vin, snaps och pepparkakor. 
 
I morgon på dagen måste jag laga till lite grann av maten till lördagen. På kvällen är vi faktiskt bortbjudna på middag igen. Det är galet hektiskt nu!!! Då ska vi till guddottern med familj, så vi har förberett julklappar till henne samt en påse med lite julgott till föräldrarna. Dessutom är  "gåborts-outfiten" planerad och klar.
 
På söndag hoppas jag kunna ta det lite lugnare, och då ska jag ta och ringa upp ett par gamla släktingar och vänner för att höra hur de mår och så förstås önska dem God Jul!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: