stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Stan tur och retur.

Kategori: Färg

Fortfarande vintervitt! Vi får se om det varar till jul. Knappt en vecka kvar.
 
 
I dag åkte jag in till stan och köpte både julklappar (trodde att jag var klar med dem, men det blev några till) och födelsedagspresenter. De finns ju de som är födda precis mitt i julsmeten.! Haha! Det gick riktigt bra! Jag hittade allt jag hade tänkt mig. Jag var väldig effektiv måste jag säga.
 
 
Dagens outfit skulle enligt kalendern gå i gult. En sån tur då att jag hade en sprillans ny cool gul och svart polojumper hängandes i garderoben. Åååå den är så schnygg och användbar, dels till kjol eller byxor, men också under en svart ärmlös klänning. Materialet är lite silkigt. Me really like!! Den kommer från Soaked i Luxury.
 
 
Matchades idag med mina svarta skinnbyxor (Åhléns) och mitt breda resårskärp. (Lindex). Armbandet kommer från min mammas moster, och jag tror det är gjort i bakelit. Väldigt gammalt är det i alla fall.
 
 
Örhängena är Efva Attlings "Dancing queen" som jag fick i avskedspresent av mina arbetskamrater när jag gick i pension.
 
Solglasögonen i samma gula färg som topen köpte jag på H&M för en tid sedan. Inte för att de behövdes idag...men snart så...hahaha!
 
 
För att hålla värmen, så blev det också en liten svart kofta från Vila. Stövletter från Rieker.
 
Nu ska jag ta en dusch och tvätta håret. Vi är bortbjudna ikväll till goda vänner. Det är så kul att vara tillsammans med dem, och det blir alltid intressanta diskussioner om ditten och datten. De är så kunniga på sina respektive arbetsområden, och det är så spännande att få en liten inblick i det de håller på med. Sedan är de så härliga människor med genuint goda hjärtan och galet mycket humor. Jag ser verkligen fram emot kvällen. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: