stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Luciakonsert

Kategori: Modebildsinspiration

 
"När andra ljuset brinner, är snart Lucia här
hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär"
 
 
Vi har varit på Stockholm Waterfront på kvällskvisten och fått njuta av Adolf Fredriks musikelevers Luciakonsert. Å så duktiga de är. Mycket vackert!
 
 
Idag blev jag inspirerad av den här moodboarden. Jag har en kjol som påminner väldig mycket om Tommy Hilfigerkjolen i mitten. Min kommer från Filippa K.
 
 
Dessutom inspirerades jag av de härliga gula plaggen, så min gula blus fick komma ut ur garderoben idag. Blusen, som jag köpte på Zara för några år sedan, påminner en aning om den gula topen på modellen längst till vänster. Särskilt halslinningen.
 
 
Det blev både gula strumpor (Lindex) och en gul väska (River Island)
 
 
Så här blev det med en svart ullkappa (Newhouse) och en gul halsduk (Lindex). Stövletter från Rieker
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: