stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Lockar!

Kategori: Fest

Jag har köpt mig en ny helt annorlunda locktång, nämligen en Curl Secret 2 från Babyliss. Den har jag testat idag när vi skall gå på dansklubbens julfest!
 
 
 
 
Man tar en tunn slinga som läggs in i järnet, som i sin tur snurrar upp slingan och formar en skruvlock. Man ställer in den på tid typ 10 sek och så piper den till när de sekunderna gått. Otroligt smidigt, och det blev väldigt hållbara lockar. Inga brända fingrar var ett plus, men en liten nackdel är att man måste ta ganska små slingor åt gången, så det tar lite längre tid än vanligt om man vill locka hela håret. Å andra sidan lär lockarna hålla någorlunda ända upp till 4 dagar. Vi får se! Jag är i allafall jättenöjd.
 
 
Feststassen blev en gammal trotjänare ur garderoben. Märket hette Lingon och Blåbär, men finns inte längre kvar på marknaden. De sålde mest barnkläder, men även en hel del fint av god kvalitet till vuxna.
 
Det breda resårskärpet är köpt på Lindex och halsbandet kommer från Glitter.
 
 
 
 
 
 
 
Danspjucken har fått festliga glittrande skospännen från Rizzo.
 
Nu ska här minglas, ätas julbord och dansas. Tjohoo!!
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: