stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Julafton

Kategori: Fest

Julaftonen bjöd på en härlig sol med ett par minusgrader i luften.
 
 
Å så gärna jag hade velat ut på en promenad i det vackra vädret, men det hanns inte med. Jag vaknade sent, och sedan gjorde jag i ordning mina tre sillar, samt gjorde mig själv i ordning.
 
 
Här om dagen hittade jag ett par vinröda spetsmönstrade strumpor på Lindex, som passade så bra till min befintliga vinröda spetstop, också från Lindex. Till det blev det svart kjol, skärp och skor. Accessoarer i guld.
 
 
Den i höst/vinter flitigt använda jerseykavajen från Desigual, fick bli "kofta".
 
 
Jösses så många klappar!...men det finns tre barn i familjen. Några klappar var också till de vuxna. Men innan klappöppnandet var det dags för Kalle med glögg och sedan julbord.
 
 
Mina tre sillar till vänster 😊, inlagd sill, Marias romsill och Den glada sillen.
 
 
 
Sen var det äntligen dags att öppna julklapparna
 
 
Glad dotter och mor, lika som bär.
 
 
Fru Turkos fick förstås ett turkost diskunderlägg.
 
Sybehör i gammal stil. Gissa vad de är gjorda av?
 
 
Choklad!!! Italienskt hantverk.
 
 
Barnbarnet provar sin nya tröja med insydd skjorta. Han älskar kläder. Hann fick verkligen massvis med julklappar. Allra mest uppspelt blev han för ett walkietalkie-set. Det blev ett himla skränande resten av kvällen när han lekte med det. Han blev väldigt glad för fimo-leran, spelet och kläderna som vi köpt, så det var kul.
 
Efter klappöppnandet, som tog sin lilla tid, fick vi saffranspudding med sylt och grädde.Ja, men den är ju så himla god. Det finns gotländska rötter i familjen.
 
...och sedan blev det dags för julklappsspelet...Hahaha...det tar fram det sämsta i oss, men på ett kul sätt.
 
 
Två julklappar var skulle läggas i potten.
 
Jag fick bra utdelning!
 
 
Jag spelade hem en massagekudde för nacken, en rosa sovmask, och en tvål. Maken vann en form för att göra isglas samt ett set från Rituals, som jag då också fick! Ingen blev utan klapp, så alla verkade nöjda.
 
Sedan blev det ännu mera spel. Barnbarnet hade fått ett Bingospel och ett Trivia i julklapp och vi provade båda. Det är så himla kul att spela spel när man är några stycken.
 
En riktigt mysig julafton.
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: