stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Glad Lucia

Kategori: Accessoarer

 Morgonen startade tidigt med en mysig fikastund framför TV:n, där jag avnjöt SVT:s Luciamorgon.
 
 
Mitt lilla luciatåg (design Lisa Larsson)
 
 
Egenhändigt bakat lussefika! Allt glutenfritt! 😀
 
 
Aningens snö har vi fått idag.
 
Idag utgick "dagens" från ett par strumpor, och jag valde mina knalligt blå från Indiska.
 
 
De matchades med en gammal blåblommig blus från H&M, svart kjol från Filippa K, skärp från H&M och skor från Gabor. De knallblåa örhängena är tillverkade och köpta på den karibiska ön Bonnair.
 
 
Efter lite veckohandling blev det ett besök på gymmet. Sedan bakade jag en cheesecake, som jag ska bjuda mina f d arbetskamrater på i morgon.Vi ska nämligen ses tidigt på kontoret för lite julfrukost och julklappsspel, och då är det kutym att jag bjuder på något sött till kaffet.
 
På kvällskvisten var det en intensiv dansträning med en tillfälligt inhyrd duktig tränare. Det blev liksom avslutningen på den här terminens träning. Kul men jobbigt. Det blev lite nytt att fundera över. Sådant är alltid bra. Nu är det bäst jag släcker sänglampan, för klockan ringer tidigt i morgonbitti. Godnatt!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: