stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Full fart

Kategori: Modebildsinspiration

I dag har vi hälsat på en vän som blivit krasslig. Han har problem med hjärtat och har helt tappat orken. Jag tyckte att han piggnade till lite medan vi var där. Så klart är det riktigt deppigt att vara sjuk och inte kunna leva det liv man är van vid. Hoppas innerligt att han kan få hjälp av sina läkare, men det är tyvärr ingen quick-fix. 
 
Efter veckohandlingen gjorde jag rent i kyl och frys. Sedan tog jag mig an de syprojekt som legat på en stol i mitt arbetsrum och tittat uppfodrande på mig. "Sätt igång" sa de. Så idag blev det gjort. Jag lagade en av makens skjortor som fått ett litet hål på ärmen. Sedan sydde jag om en av hans långärmade skjortor till en kortärmad dito. Av en bortklippt ärm tog jag en bit tyg och sydde en bröstficka på skjortan. Maken älskar att kunna stoppa ner sina läsbrillor i skjortfickan. Kirrat! Jag har två par byxor där fållarna ramlat ner plus ett par byxor som måste kortas av, men de får vänta till en annan dag.
 
I stället förberedde jag en "att göra"-lista till fredagens släktträff hos oss. Dessutom strök jag två röda dukar som också ska användas då. Nu är jag så sömnig, så nu släcker jag lampan. Det blir en hektisk dag i morgon, så jag hoppas jag vaknar utvilad. 😀
 
Dagens outfit fick jag idéen till efter att ha kollat in lite tips från tidningen Metro Mode.
 
 
En svart fin blus med spetsdetaljer kombinerat med ett par ridbyx-inspirerade beiga brallor från Lindex. Blusen kommer från Zara.
 
 
En liten svart blixtlåskofta i från Vila
 
 
Ormmönstrat skärp från River Island
 
 
 Nya lejongula örhängen. Minns inte var jag köpte dem.😌
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: