stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

En lugn och skön dag

Kategori: Plagg

I dag kom jag äntligen ut på en långpromenad. Mina powerwalks har tyvärr blivit bortprioriterade under december. Det var perfekt promenadväder idag. Vindstilla, sol och några minusgrader. Eftermiddagshimlen var så fantastiskt vacker.
 
 
På halva vägen träffade jag en kompis och fick en liten pratstund med henne. Trevligt.
 
 
Sedan blev det kaffestopp med kaffe och leverpastejmacka. innan jag styrde kosan hemåt igen.
 
 
 Ja, man kan väl säga att det blev en vit jul i år, även om det inte är några större mängder med snö.
 
 
I dag var det dags att utgå från en långärmad top. Jag valde en mönsterstickad vit bomullstop från H&M i lite kort modell.
 
 
Till den tyckte jag att det passade att välja mina marinblå brallor i sailormodell med fin guldknappsdekoration fram. De är köpta på Modevillan.
 
 
Det blev också accessoarer i guld och en sailorinspirerad scarf som jag köpte någon gång i början av 90-talet. Den som spar har alldeles för mycket kvar...men ibland kan det komma till användning. Hahaha
 
Väl hemma från promenaden så ringde jag upp min bror. Han ringde nämligen mig igår på julafton, men då hade jag inte möjlighet att prata någon längre stund, utan jag lovade att slå honom en pling idag. Vi  pratade nog en timme. Härligt. Nu är vi båda uppdaterade!
 
Jag har varit i farten så mycket de senaste veckorna, så jag beslöt mig för att ta en lugn kväll. Jag rensade i och för sig den sista kvittolådan, men det var mer kul än jobbigt. Så nu är alla mina papper, bruksanvisningar och kvitton i ordning. Det enda som återstår är att i datorn skriva in några urrivna recept. Jag samlar dem där numera.
 
Nu har jag alltså rensat kläder, dukar, lakan och handdukar samt böcker och papper enligt Konmarie-principen. Nästa område att ta itu med är skivor och filmer och sedan följer porslin, köksprylar, prydnadssaker, tavlor och möbler och sportsaker. Puh!!! Det sista man rensar ut är foton, kuriosa och minnessaker. Å så jag ser fram emot när allt är utrensat och klart.
 
Efter kvittorensningen blev det lite TV-tittande med maken, innan jag öppnade upp datorn och kollade igenom FB, Insta och läste ikapp mina favvo-bloggar.
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: