stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Effektiv men lugn söndag

Kategori: Plagg

 I dag har jag tagit det lugnt men ändå hunnit med mycket,  konstigt nog. Det blev frukost och pratstund hos dottern på förmiddagen.
 
Det  var dags att tända det tredje adventsljuset!
 
 
"När tredje ljuset brinner, vi juleklappar syr
och alla bakar kakor, och har ett sån´t bestyr"
 
Mja...hos mig har det varken sytts eller bakats idag. Dagens plagg, rocken, köpte jag på Lindex förra året, men den har använts mycket sparsamt hittills . En sådan här rock är väldigt användbar. Den funkar lika bra som klänning, kappa eller utanpårock. Ja den kan t o m användas som en lite lyxigare morgonrock!
 
Idag fick den sällskap av en svart tunn polo från H&M, svarta tighta jeans från Joy, guldskärp och guldarmband från accessoarlådan och så vita stövletter från Vagabond.
 
 
Fortfarande har jag lite lockar kvar i håret från igår, trots en promenad i snöblandat regn.
 
Efter lunch bar det nämligen iväg ner till paketutlämningsstället för att hämta en fotobok som jag  gjort, och som jag ska ge i julklapp till väninnan K med familj. Det är minnen från en gemensam semestervecka i somras.
 
 
 
Sedan gick resten av dagen åt till att rensa bort gamla onödiga papper i alla mina kontorspärmar. Så här mycket fick jag ihop till en "slänghög". Dessutom rensade jag i min proppfulla kvittolåda och lådan med bruksanvisningar. Nu är allt i fas! Så skööönt. 
 
 
I morgon ska jag försöka knata iväg  till förrådet och hämta ytterligare en kvittolåda. Misstänker att den kommer att bli helt tom efter utrensningen, eftersom jag inte tittat i den på närmare tio år. Allt har nog passerat "bästföre"-datum.
 
Nu snöar det ymnigt utanför fönstret!
 
 
 
 Kanske får vi en vit jul i år 😜
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: