stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Skepp o´hoj

Kategori: Plagg

I dag var det dags att leta fram ett linne som legat allt för länge i sin låda, och jag blev så glad när jag fick ögonen på detta snygga!. Jag hade alldeles glömt bort att jag hade detta. Så fint med detaljen runt halsringningen och de söta applikationerna.
 
 
Det blev fint tillsammans med den marinblå kjolen som jag införskaffade tidigt i våras. Den är sydd i en tung jersey som passar året om.
 
 
Matchades med röda accessoarer...
 
 
...och blåa skor
 
 
Det blev också en röd handväska och sommarens följeslagare, stråhatten
 
 
Top: Köpt på Modevillan, Kjol och väska: Lindex, Skärp: Zara, Örhängen: Glitter, Armband och hatt: Åhlens, Skor: Rieker
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: