stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Sensommartrender

Kategori: Skyltdocksinspiration

Senast jag var på stan, dvs för någon vecka sedan, så kollade jag in vad som satt på skyltdockorna på Åhlens, för att få ett hum om hur sensommartrenderna ser ut. Jag blev inte särskilt upplyft. Mycket var i mina ögon extremt tråkigt, fyrkantigt och färglöst. men följande föll mig i smaken.
 
 
Feminin vit blus matchat med en snäv svart skinnkjol och svarta sneakers med prickar. Romantiskt, salt och sportigt i en fin kombo.
 
Djurmönstrat med rött blev också en aha-kick!

 
Vinrött med djurmönstrat är också väldigt snyggt. Jag såg Emilia de Porets lilla modeinslag på TV4 i söndags, där hon tipsade om jobbkläder för sensommaren. Djurmönstrade byxor talade hon sig varm för, och de kunde matchas med en fin blus eller enkel tröja, precis som på skyltdockan ovan. Enligt Emilia är också rutigt fortsatt stort även denna höst.
 
En fin klädsel också på dockan bredvid i blekrosa kavaj med dimmigt rosa korta små finbyxor och en ledig T-shirt med tryck. Me like!
 
 
Emilia de Poret tipsade också om att plisserade vadlånga kjolar är fortsatt hett. Jag äger faktiskt två stycken, så jag är beredd inför hösten. Haha! Den här kjolen har en fantastisk blå färg och kul att matcha med ett väskband i samma färg. Jag har sett att det går att köpa liknande lösa väskband i olika färger. Kanske något att testa på en vanlig svart trist väska. Den ulliga gulliga jumpern är väl för gosig. Jag brukar inte köpa sådant. Brukar vara svårt att få dem snygga efter tvätt och troligen så fäller de hår också. Små strumpor i skorna, pratade Emilia också om. Ett modetips när man vill fortsätta gå i sina öppna skor (slingback-skor är hett) när höstens kyla smyger sig på.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: