stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Upp-piffad hatt

Kategori: Accessoarer

Jag har tömt min kamera och hittade där en massa outfits från tidigare i somras, som jag inte har visat. Så lite sommar-outfits fortsätter nog att komma här på bloggen framöver.
 
 
Den här aktuella dagen, så var det scarf-dag! Jag valde en liten rosa sak som fick piffa upp stråhatten. Tack och lov för denna hatt i sommar. Den har använts mycket flitigt. För första gången i modern tid köpte jag mig en luftig stråhatt. Tidigare solhattar har varit gjorda av en stråliknande plast, och av dem blir man alldeles über-svettig i huvudet. Nej, tacka vet jag naturmaterial i hettan.
 
 
Det blev naturmaterial, d v s bomull även i top och kjol....och väldigt mycket rosa blev det!
 
 
 
 
 
 
Som vanligt tog vi med oss lunch som vi smaskade i oss i skuggan på en parkbänk.
 
På eftermiddagen blev det simning, och väl hemma igen blev det grillmiddag!
 
 
Lite bär till efterrätt
 
 
 
Dagens: Hatt och örhängen: Åhlens, Scarf och top: Lindex, Kjol: KappAhl. Armband: Snö, Solglasögon: Mango, Skor: Rieker
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: