stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Pensionär på en parkbänk

Kategori: Mönstrat

Mönsterdag och dags för prickigt. Äntligen finns en hel del prickigt i min garderob. Prickigt har ju varit stort denna vår och sommar, och jag har gjort ett par nyinvesteringar. Prickigt är så klassiskt och fint. Jag hade en anings svårt att bestämma mig, men det landade i denna retro-klänning som har ett lite annorlunda prickmönster
 
 
Klänningen införskaffade på second hand med syftet att sy om den till en kjol, men hur det var så tyckte jag att den satt väldigt fint på mig, så jag behöll den i original. Skärpet köpte jag i Livorno Italien dit vi kom på en kryssning för några veckor sedan. Jag håller alltid koll efter snygga resårskärp och blev väldigt nöjd när jag hittade detta. Billigt var det också. Passade på att köpa ett svart också!
 
 
Jag har även lekt med tanken att korta av klänningen...men den är nog finast som den är. Jag känner mig som en riktig 50-talsböna i den.
 
 
Därför blev jag sugen att försöka fixa till någon slags svinrygg i tidstypisk stil...och det lyckades över förväntan!
 
 
Här sitter en glad pensionär i solen på en parkbänk, och njuter av vacker utsikt över sjön.
 
Det är dock brist på duvor att mata här. Det finns en del badare, men jag har inte vågat mig på att börja mata dem. Hahaha!
 
 
 
 
Klänning: Second hand, Skärp: Köpt i Livorna, Örhängen och hårklämma: Glitter, 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: