stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Pastell-karamell!

Kategori: Modebildsinspiration

När jag igår satt och bläddrade i Elle´s augusti-nummer, så fastnade jag för den här bilden med kläder i ljuva pasteller. Det blev jag sugen på att prova. Moodboarden är inspirerad av 3.1 Phillip Lim. De två modellerna på bilden bär just det märket. Lager på lager ska det vara.
 
Jag kör en mer mainstream stil. Hehe!
 
Tyvärr finns inte mycket "pastelligt" i min garderob. Jag är mer för starka färger, men se jag köpte mig en rosa skjorta för 8 euro Italien, när vi var på kryssning i somras. Den fick invigas igår!
 
 
Ett ljusblått linne fick det bli till, och likaså halsband och örhängen. I moodboarden tipsas det om att slänga på sig ett rejält "more is more" halsband! Yes!...jag är med på det!
 
 
Det hade varit trevligt att matcha med en pastellig volangkjol eller ett par vida byxor, men jag fick nöja mig med ett par slitna jeans!
 
 
Det blev en solig men rätt blåsig dag, och vi intog vår salladslunch nere vid stranden.
 
 
 
Bäst jag satt och myste med min kaffekopp, kände jag något mjukt nudda vid min bara häl. En brun råtta! 
Jag flög upp och kaffet skvätte...som tur var dock inte på mig eller någon annan. Jag ville gå därifrån direkt men maken hade inte hunnit käka klart. Jag satt och småstampade hela tiden för att inte råttjäkeln skulle söka upp mig igen. Huh!
 
 På kvällen hade vi besök av två danskompisar, med vilka vi ska åka på en liten semester nästa sommar. Det var så kul att sitta och planera inför det. Vi bjöd på lite småplock att smaska på under planerandet,
 
 
Jag plockade fram mammas gamla teglas från 70-talet. Då användes de mest till Irish coffee, men hos oss serverade  det te! :-D
 
Blus: Köpt i Civitavecchia Italien, Linne: Flash, Halsband: H&M, Armband: Indiska, Solglasögon: Lindex, Örhängen, Köpta i Lissabon och föreställer deras vackra kakel som finns på väldigt många husväggar.
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: