stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Molnet

Kategori: Färg

I see trees of green....sjöng Lois Armstrong i den vackra låten "What a wonderfull world". Visst ser jag också en massa gröna träd, men dessvärre också en massa förtorkade bruna stackare....så visst är det skönt med lite svalare väder och en och annan regnskur.
 
 
Jag lyckades fånga det här vackra molnet som bidrog med lite väta till den torra marken och törstiga träden. Det var nog dock bara "en droppe i havet" som man brukar säga. För snart strålade kvällssolen igen.
 
 
Jag åt min goda middag med färskpotatis, lax och kall dillsås på balkongen, samtidigt som jag bläddrade i en "gratistidning" som någon snäll granne lagt på vår gemensamma sittbänk i entrén,. Vi brukar dela med oss av böcker, tidningar och en och annan liten pryl där. 
 
Jag valde att vara "green" idag, och plockade fram två ganska gamla paltor ur min välfyllda garderob (hmm)
 
 
 Topen är köpt i Miami..
 
 
...och kjolen på Flash...
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: