stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Längst in i garderoben

Kategori: Plagg

Blusdag, och då fick de bli svalt och ärmlöst. Den här vita blusen är perfekt, eftersom den har slitsar i sidorna, så jag kan stoppa ner bakstycket i kjolen och knyta ihop framstycket. Det tuffar till looken.
 
 
Eftersom jag försöker variera mig, och för en gångs skull verkligen använda alla mina sommarkjolar nu när vädret tillåter det, så har jag tagit en djup titt i garderob och byrålåda...och längst in i garderoben hängde denna stretchiga kjol med hög midja, och i en underbar cerice färg.
 
 
Det fick bli rosa örhängen och armband också!
 
 
 
 
Blus: KappAhl, Kjol: Flash, Örhängen: Åhlens, Armband: Köpt i Pireus, 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: