stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Jagad

Kategori: Accessoarer

Rätt ofta besöker vi Hornsbergs Strand, och har häpnat en del över vattenskoter-åkarnas galna framfart. Det är tillåtet att köra mellan 5-12 knop där, men vattenskotrarna rusar fram i säkert det tredubbla. 
 
 
I dag åkte åtminstone en av dem vääääldigt sakta, eftersom han hade en polisbåt bakom sig. Ögontjänare tror jag visst att det kallas. Folk på kajen skrattade faktiskt lite rått, och vi fick höra att väldigt många, både unga och gamla, har retat upp sig ordentligt på busåkandet.
 
 
I dag var det dags för en hårprydnad, och jag valde en leo-mönstrad hårsnodd att sätta runt knuten.
 
 
Den matchades upp med leo-örhängen och dito armband. (armbandet åkte på efter fotograferingen)

 
För övrigt blev det en strikt marinblå jeanskjol och en enkel vit top.
 
 
Top och hårsnodd: Lindex, Kjol: KappAhl, Örhängen: Glitter, Armband: Second hand
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: