stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Helgtripp till Norrland

Kategori: Semester

I fredags morse blev jag upphämtad med bil vid 7:30 av mina två väninnor för vidare färd upp mot Norrland, för att spendera helgen i min sommarstuga..
 
 
Redo för avfärd. Lite småkyligt ute så här tidigt på morgonen
 
 
Framme vid stugan. Så härligt att vara här!. Det var ett helt år sedan sist!
 
 
Så vacker utsikt från verandan
 
 
På fredagskvällen blev det en liten kräftskiva. Förutom kräftor blev det västerbottenpaj, och förstås en massa gott vin. Mycket prat och skratt.
 
 
På lördagen blev det en shoppingtur på stan. Jag kom hem med ett par galet bekväma svarta jeans och en djurmönstrad liten kofta. Toppenplagg att ta med på vår Amerikaresa som går av stapeln i oktober.
 
På väg hem från stan stannade vi till på en väldigt mysig gård, där det var loppis och fika.
 
 
Charmigt!
 
 
...och vackert. I den där fina hängmattan skulle jag gärna ligga och dröna med en bra bok.
 
 
Fina dekorationer
 
 
...och på den här bänken som omsluter äppelträdet vore inte dumt att sitta och smaska härliga svenska äpplen. En smak jag minns från barndomen.
 
 
Tack L & L för en härlig tjejhelg!
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: