stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Fartygsbesök

Kategori: Utflykter

I dag har vi varit på ett fartygsbesök. Vi fick ta oss en titt på Cunards kryssningsfartyg Queen Elisabeth som låg förtöjd vid Stadsgården över dagen.
 
Inför besöket piffade jag till mig, med nystruken bomullskjol och söt volangtop!
 
 
Så här ser hon ut, Queen Elisabeth! Väldigt elegant!
 
 
Naturligtvis finns ett målat porträtt av drottning Elisabeth ombord
 
 
Det finns gott om tjusiga matsalar
 
 
Även utomhus, finns mysiga matställen
 
 
Pooler finns förstås, Här är en av tre!
 
 
Den tjusiga teatern
 
 
Den vackra hallen med den berömda dubbeltrappan. Här brukar fotografer ta fotografier av de festklädda gästerna under de s k "formal nights", d v s kvällar man klär upp sig lite extra!
 
 
Dansgolvet. Det finns utbildade "dancehosts" som bjuder upp och dansar med de gäster som så önskar, Vals, chacha, foxtrott o s v...
 
 
Sällskapsytor. Blomgruppen var fantastiskt vacker. Det finns en trädgårdsmästare ombord som ser till att blomarrangemangen alltid är lika vackra.
 
 
Efter visningen åt vi en fantastisk trerätters-lunch. Det var en slags krabbkaka till förrätt, oxfile med svampsås till huvudrätt, och till dessert blev det en bärmousse. Mumsigt. Vi fick betala en slant för att gå på denna visning, men det var det värt. Vid middagen hade vi riktigt trevligt och intressant sällskap. Det blev många glada skratt! Totalt var vi ca 30 stycken på visningen. Det kändes lite trist att kliva av fartyget, och jag kände mig lite avis på passagerarna ombord, som nu skulle bege sig till nästa hamn som jag tror var Riga.
 
 
Dagens outfit: Kjol: Lindex, Top: Flash, Örhängen ocharmband: Köpta på Malta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: