stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Exotiskt

Kategori: Plagg

Oj idag överraskades vi av riktigt varmt och fint väder utan blåst. Det fick bli en klänning med lite Karibien-feeling. 
 
 
I dag har jag bakat cheesecake och chokladrutor som ska tas med på en tjejtripp som går av stapeln i helgen. Jag och två väninnor tar i morgon bitti, bilen upp till min stuga i Norrland. Vi ska mysa, äta gott och säkert ta en shoppingtur in till stan. Det ska bli nice! Vädret ser väl inte ut att bli tipptopp men ändå okey.
 
 
Så nu måste jag ta tag i förberedelserna med packning, för ikväll ska vi iväg på dansträning som slutar rätt sent.
Förresten har jag en galen träningsvärk efter mitt senaste pass med min PT. Det blev 100 knäböj, 100, utfallssteg, 100 situps, 100 armhävningar och 100 TRX där jag gör en slags omvända armhävningar. OMG!!!  jag KLARADE det! Sååå stolt!
 
 
 Konstigt med den här klänningen, att jag har tyckt att den varit för lång. Snacka om att man ändrar sig lätt. Nu tycker jag att den är perfekt! 
 
 
 
Klänning: Joseph Ribkoff, Skärp: H&M, Örgängen: Mango, Armband: Gåva
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: