stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Alternativ

Kategori: Boho-chik stil

När vädret är lite växlande, d v s ömsom varmt och ömsom lite småkallt, så är långkjol ett riktigt bra alternativ till jeans/långbyxor. Luftigt och och samtidigt bra skydd åt bara ben. Eftersom det är dags för en lite boho-chik stil idag så plockade jag fram den här fina långkjolen som jag köpte i våras på H&M.
 
 
Har kjolen dessutom slitsar i sidorna. så är det ännu bättre. Den här kjolen hade en insydd kort underkjol, som hängde upp sig hela tiden. Jag klippte helt sonika bort den,  och använder i stället min vanliga svarta underkjol! Perfekt!
 
 
Det blev en enkel vit top till, samt örhängen och armband i rosa. Armbandet köpte jag till min äldsta dotter någon gång för 15 år sedan. det blev kvar hemma när hon flyttade hemifrån. Det är så fint, så varför inte plocka fram det då och då!
 
 
Skönt med en liten silkig kofta. I stället för att knäppa den så gjorde jag en knut i midjan. Det blir lite mer "up to date" tycker jag. Egentligen så knöt jag inte, utan använde en pytteliten silikonsnodd för håret som jag trädde på. Sådana snoddar säljs i små påsar i min vanliga mataffär. 
 
 
 Kjol och kofta: H&M, Top: Lindex, Örhängen: Snö, Armband: Indiska, Skor: Rieker,Skärp köpt i Livorno (Italien)
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: