stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Preppy and happy!

Kategori: Preppy stil

Idag är det preppy stil på agendan! 
 
Visserligen är det väl typ höst nu, men jag är ändå sugen på att ta på mig mina vita smala brallor,...och så får det bli!!
 
 
En skjorta passar alltid in i preppy-stilen, och eftersom jag är sugen att bära mina allra nyaste blåvita kakel-inspirerade örhängen som jag nyss köpte i Lissabon, så väljer jag en matchande skjorta. 
 
 
Det är lite blandat väder ute, med ömsom lite gles sol och ömsom lite regnstänk, så jag tar på mig min gamla marinblå skepparkavaj i vaxat tyg. Den är lagom varm och tål regn.
 
På fossingarna blir det ett par sköna vita sneakers och på axeln hänger min allra färggladaste väska.
 
 
Fin matchning med skjorta och örhängen!...eller hur?
 
Nu ska vi ta med matsäck och gå ut i parken och fika, trots att vädret inte är det bästa. Sedan blir det en cykeltur för min del. Det gäller att hålla igång! Hahaha!!
 
 
Byxor: KappAhl, Blus: H&M, Skepparkavaj: Henry Lloyd, Örhängen: Köpta på marknad i Lissabon, Armband: Snö, Skärp:Flash, Skor: Ecco, Väska: Lindex
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: