stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Det vita baslinnet

Kategori: Kläd-klassiker

I dag är det dags för en klädklassiker igen, och jag har valt det vita linnet. Med ett bra vitt baslinne har man alltid en användbar top. Lika snygg till shorts, jeans, chinos eller en vippig sommarkjol, som till ett par svarta finbyxor och smokingjacka. Kanske minns någon även Jennifer Anistons "vitt linne under blommig långklänning med spaghettihängslen-stil?". Minns att jag tyckte det var cool, praktiskt och snyggt.
 
Tidigare köpte jag oftast vita baslinnen på H&M, men senast köpte jag två stycken på Flash. De känns mindre genomskinliga, har lagom stretch, perfekt bredd på axelbanden för att dölja BH-banden, samt att ringningen är fin.  
 
 
Här matchas linnet med en svart/vit-mönstrad kjol och vita skinnsneakers. Matchande örhängen och armband.
 
 
Ovanpå blev det en tjusig, tunn Bomberjacka i svart satin med paljettbroderier på ärmarna. Lite glam så här på blanka torsdagen. Jag känner mig så nöjd!
 
Igår städade jag hejvilt. Köket, hallen och båda badrummen blev skinande rena. I dag har jag jagat runt med dammsugare och dammtrasa i sovrum, makens arbetsrum och vardagsrum. Jag blev helt slut i kroppen efter de här båda dagarnas fejande.
 
Mitt i all städning kom jag på att jag lovat ta med något sött till kaffet på morgondagens kräftskiva, så jag knatade ner till affären och köpte ingredienser till en cheesecake. Den kommer att ha tre bottnar, så jag gjorde två av dem idag. Den tredje hinner jag fixa i morgon förmiddag.
 
På kvällen blev det ett tufft danspass med vår danstränare. Vi höll på mellan 18:30 - 21.30. Gissa om jag var riktigt mör när jag kom hem. 
 
I morgon blir det storhandling, och städning av mitt arbetsrum och matrummet.
 
Nu släcker jag lampan! Godnatt!!
 
 
Jacka: KappAhl, Kjol: Promod på Malta, Linne: Flash, Armband och skärp: H&M, Skinnsneakers: Ecco, Örhängen: Köpta på Lanzarote
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: