stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Asian Boho-chic

Kategori: Etno-inspirerad Stil

 Idag kör jag på en lite Asian Boho-chic style...hehe!
 
 
Jag tycker topen är så vackert dekorerad, med blommor och någon slags hägerliknande vit fågel.
 
 
De här stora örhängena med blommor i svart och vitt passar perfekt till topen och stilen.
 
 
När jag stod och rotade i skärp-lådan, kom jag på att det blir piffigt att kombinera tre likadana flätade skärp men i olika färger, nämligen vitt, cericelila och guld. Det hela matchas med ett par tunna svarta trikåbrallor och svarta skor med bastant sula.
 
I dag har jag haft en lugn dag, med lunch nere vid stranden, och sedan pyssel med balkongblommorna samt att jag sedan satt någon timme ute i solen på balkongen bläddrandes i ett bra modemagasin och mumsandes ur en liten godisskål. 
 
 
Top och byxor: KappAhl. Örhängen: Åhlens, Skärp: H&M, Skor Rieker
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: