stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Toppendag

Kategori: Plagg

I dag blev det en top som fick bestämma "dagens". Det blev en grön/blå/svart/vit-mönstrad sak, som jag köpte i Miami för några år sedan. 
 
 
Dessutom fanns i garderoben ett par gamla turkosblå brallor i exakt rätt ton som det blåa i blusen. Förstärker det blå lite extra med blå örhängen och armband. En svart skinnjacka, och vita sneakers blir fint till.
 
I dag har jag jobbat ett antal timmar med att "lägga in" mina kläder i appen "Stylebook", som jag blivit så förtjust i. Lite pyssligt och tar tid...men tid har jag ju numera. :-D. Oooops! ...jag glömde ta vanliga bilder på mig själv i outfiten!!!! 
 
På eftermiddagen hade jag en tid hos ett gym för lite info om deras metod. Jag har köpt gymkort på många gym,...men jag tycker inte att det är kul,...det är liksom inte min grej. Jag älskar att röra på mig, så som att dansa, cykla, promenera och simma. Då behöver jag ingen piska...men gym...njaäää. Dock skulle jag behöva stärka upp kroppen.
 
Gymet sm jag kollade in idag, jobbar med cirkelträning till musik. Det ingår både gym-maskiner, step-up brädor, hantlar m m, dvs det blir både puls och styrka. Man tränar stenhårt i 45 sekunder på varje station, och sedan ropar en röst i högtalaren ut byte till nästa station. Jag tror att det här passar mig betydligt bättre. I stället för att tänka "rep´s" vet jag att jag ska ge järnet i 45 sekunder. Rådet var att gå 2-3 ggr per vecka. Jag fick ett presentkort för en veckas "pröva på", så det ska jag testa.
 
I dag har jag klarat av dag 3 i vattenfastan utan större problem. Heja mig!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: