stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Syrlig lime

Kategori: Färg

 Färgdag och dags för syrligt lime. Då blir det den här fina jeansjackan som får spela huvudrollen.
 
 
Under blir det en svart bas, samt ytterligare några detaljer i lime, så som scarfen och dojorna.
 
 
...och varför inte lime på naglarna också. Hihi!
 
 
Armbandet har jag haft något år, men här om dagen hittade jag en matchande ring. Coolt!
 
 
I dag har vi träffat äldsta dottern för lunch. Så trevligt! Skönt för mig också att få börja äta efter min vattenfasta. Det har verkligen gått utan problem den här gången.
 
För övrigt har dagen ägnats åt att fota och lägga in kläder i min nya favvoapp Stylebook! Jobbigt faktiskt...men det ska bli kul när allt finns där.
 
 
På eftermiddagen gick jag en långpromenad. tyvärr råkade jag spilla på jeansjackan, så jag letade fram den häe svartvita kavajen i stället. Det blev fint tycker jag!
 
Vackra vyer på min promenad
 
 
 
Jag blev så galet törstig, så jag stannade till vid en bar och tog en iskall äppelmust. Gött!
 
 
Efter promenaden blev det dansträning 1,5 timme. Nu är jag jättetrött. Dags för bingen!
 
lJeansjacka: Flash, Top och ring: Lindex, Byxa, Filippa K,  Skor: Desigual och Ecco, Scarf och armband: H&M, Kavaj: KappAhl, Skärp: Secondhand

Kommentarer


Kommentera inlägget här: