stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Stormönstrat!

Kategori: Modebildsinspiration

 
Jag tycker den här reklambilden är så fin. Så enkel i formen, men med ett fantastiskt ljus. Bilden visar verkligen kläderna  utan en massa lulllull och modellen är så cool.
 
 
Inspirerad av bilden blev det min ganska nya stormönstrade kjol tillsammans med en svart top med lite glitter runt ringningen. Eftersom jag fortfarande har kvar gårdagens gröna nagellack, så matchade jag med gröna accessoarer.
 
 
 
Jag gillar skärp och tycker att det vita skärpet delar upp kroppen på ett smickrande sätt. Med en lång top och en så pass lång kjol, finns annars risken att det hela ser klumpigt. Jag försöker ofta "trolla" med skärp. Först testade jag med vita sneakers, och det blev inte så dumt....
 
 
...men jag tycker det blev elegantare med stövletterna.
 
 
I dag har kört andra dagen med vattenfasta, och än så länge har det gått riktigt bra. Förutom vatten, dricker jag te och kaffe utan mjölk, och innan jag går till sängs blir det en misosppa eller buljong.
 
För att skingra tankarna, så gäller det att vara sysselsatt. Jag gick en långpromenad i blåsten och sedan har jag lekt med min nya favvo-app, Stylebook¨.
 
Så här ser dagens outfit ut i den!!
 
 
Pyssligt men kul! Om man orkar lägga in, så får man en riktigt bra koll på sin garderob. 
 
 
Kjol: Lindex, Top: Massimo Dutti, Skor: Ecco och Vagabond, Armband: H&M, Örhängen Glitter, Skärp: Flash
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: