stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Romantisk

Kategori: Romantisk stil

Dagens stil är romantisk, så jag kikade runt lite i garderoben för att hitta något passande. Det fick bli den här söta blommiga finklänningen. 
 
 
För att tona ner finheten, valde jag att kombinera med en tuff jeansjacka och sneakers.
 
 
I dag har jag fortsatt mitt pysslande med att fota av och lägga in mina kläder i en app. Trist, men det blir nog kul på sikt!
 
 
För övrigt blev det ett kort besök hos yngsta dottern som hade skicat efter samma stövel i tre storlekar, men ingen passade. Hon ville att jag skulle testa om de passade mig, för de var så ursnygga. Ja de var verkligen snygga, ...men de är inget jag behöver. Nåväl. Jag lånade hem dem för att testa i lugn och ro hemma.
 
 
Klänning: Phase eight, jeansjacka: KappAhl, Skor: Ecco, Halsband och örhängen: Snö
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: