stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Mysklädd

Kategori: Naturlig stil

I dag är det första hemmadagen efter semestern, och jag har en hel del praktiskt att göra hemma, så som packa upp, tvättstugan, fixa posten, vattna blommor, handla med mera. I kväll kommer lillebror på te och macka. Det ska bli så kul att träffa honom.
 
Idag blir det en skön och praktisk klädsel, men för all del också fin...tycker i allafall jag. ;-D
 
 
Jag började med att plocka fram ett par tunna, silkiga byxor med resår i midjan, samt en passande mjuk top.
 
 
Sedan blev det en skön långkofta. Den är lite glammig då garnet innehåller guldstänk.
 
 
...och så blir de åter igen mina vita, galet sköna skinnsneakers. Jag sliter ordentligt på dem!
 
Så här ser looken ut i min app. Det är svårt att fixa så att kläderna ser snygga ut, men appen hjälper mig i alla fall att förenkla planerandet av mina outfits.
 
 
Accessoarer blev ett par långa örhängen i brunt och benvit, samt ett armband av stenar.
 
 
Byxor och top: H&M, Kofta: MQ, Örhängen: Second hand, Armband: Snö, Skor: Ecco
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: