stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Tidlös känsla

Kategori: Modebildsinspiration

Åh så fräsch den här bilden är. Kommer från Feminas augustinummer 2017. Jeans och vit skjorta, barfota och med vindrufsat hår...och så ett härligt Stomatol-smajl
 
 
Eftersom det är modebildsinspirationsdag, tog jag lite intryck av den här bilden. Men nu är det höst och vi ska åka ut till dottern och gå en promenad med henne och nennes familjs nya familjemedlem...så både varm tröja, jacka scarf och praktiska skor åker på.
 
 
 
Promenad i det vackra vädret
 
 
...och så lite motion...

 
Sedan köpte vi goda sallader på vårt stammis-ställe och åkte hem till dottern där vi också träffade måg och barnbarn.Han sålde jultidningar, så jag var tvungen att handla lite av honom. Det blev dock inte tidningar utan lite "må bra-produkter" till hemma-spat samt lite godis. Han blev nog nöjd. 
 
En härlig söndag!
 
Skjorta: Linnea Braun för Ellos, Jeans: KappAhl: Kofta: Muji, Scarf: Lindex, Örhängen: Åhlens, Skor: Ecco, Armband: Gåva från mamma, Halssmycke med konfirmationspresent i form av ett hjärta samt mormors gamla medaljong från 1920-talet. Inuti finns miniatyrbilder på väldigt unga mormor och morfar. Gulligt och kul att bära.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: