stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Fly away!

Kategori: Semester

Så var det dags för kryssning igen. I förmiddags tog vi flyget ner till Rom, och just nu sitter vi på vårt hotellrum på hotell Hilton Garden Inn nära flygplatsen. I morgon ska vi ta en taxi till Civitavecchia, en hamnstad ca 6 mil norr om Rom, där kryssningsfartyget ligger och väntar på oss. Där ska vi träffa våra goda vänner Ed, Barbara, Al och Nancy från Pennsylvania. Vi träffades på en kryssning för 5 år sedan, och sedan dess har vi kryssat tillsammans många gånger, och de har också hälsat på oss i Stockholm två gånger. Vi längtar verkligen efter att få träffa dem.
 
Dagens outfit!
 
 
Top och scarf: Lindex, Byxa: Filippa K, Skärp: Second hand, Jacka och väska: River Island, Skor: Ecco, Armband:Snö, Örhängen: Glitter
 
Jag har tjatat en hel del om min nya favvo-app, Stylebook, och nu inför den här resan, så har jag lagt in alla outfits för de kommande 10 dagarna.
 
 
Man sparar sedan "outfitsen" i appens kalender. Det är bara att klicka på datumet, så dyker "dagens outfit" upp! 
 
En annan fiffig sak är att man enkelt tar fram en packlista för att pricka av allt som ska ingå. Dessutom står det hur många gånger varje plagg används under resan. Den infon fick mig att plocka bort en del plagg och accessoarer som kändes lite onödiga att ha med sig med tanke på hur lite användning jag skulle ha av dem. Man vill ju inte bära på en allt för tung väska i onödan!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: