stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Drinking Pina Colada, having fun in the sun

Kategori: Semester

 I dag har vi ankrat upp i Pireus, och våra vänner hade bokat en tur till Aten och Akropolos. Vi har varit där flera gånger, så vi stannade kvar ombord. Det kändes som om vi hade hela fartyget för oss själva.
Vi tog en kort promenad i Pireus, men det blåste för mycket för att det skulle vara skönt. På soldäck ombord blev det mer lä.
 
 
Jag festade loss på en iskall Pina Colada!
 
 
Eftersom vi nu kommer att vara i Grekland några dagar hade köket gjort sig för och lagat en massa goda grekiska rätter. Dessutom hade de gjort denna fina tårta föreställande Greklands flagga. Någon hade redan hunnit provsmaka!
 
Dagens outfit:
Blus: H&M, Kjol: KappAhl, Skjorta och väska: River Island, Örhängen: Edblad, Armband: Snö, Sandaler: Ecco
 
 
Kvällens outfit:
Top: Tia, Byxa: Zara, Jacka:Modevillan, Örhängen: Edblad, Armband: Snö, Skärp: Second hand, Väska: River Island
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: