stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

App-kul!

Kategori: Modebildsinspiration

I dag har jag inspirerats av en gammal bloggbild från ca 2009. Den unga tjejen på bilden bar ett par lysande blå strumpbyxor, ett vitt linne och ovanpå det en grå kort hängselklänning i trikå,  samt svarta skor med klumpig klack. Det var verkligen inte själva outfiten jag föll för, utan färgsättningen!!! Grått och blått är flott!
 
Jag plockar därför fram mina knallblå strumpbyxor och en smal sjal i samma blåa ton, mönstrad med vita graciösa fågelvingar.
 
    
 
Sedan blir det vit långärmad top och en grå kofta 
 
 
 
...och så en svart kjol
 
 
 
Fram åkte också några accessoarer i knalligt blått
 
  
 
Om ni undrar varför jag lägger upp separata småbilder, så är det för att jag har roat mig med en ny app som jag fick tips om av min styling-roade dotter! Appen heter Stylebook.
 
 
 
Så här blev mitt första resultat!
 
 
Pilligt, och tidskrävande så här i början...men kul!
 
Det får bli en "vanlig" bild också...jag bytte till ett par andra svarta skor när jag gick ut. Det blev för mycket blingbling med glitter på både skärp och skor. De andra skorna syns på strumpbilden längst upp i inslaget.
 
 
I dag var det lite molnigt, men vi valde ändå att ta med oss lite fika till parken. Väl framme så sprack molntäcket faktiskt upp, så vi fick lite värme från solen!
 
 
Här mumsar vi på rostat bröd, penslat med lite olivolja som jag smaksatt med vitlök. Pålägget blev tomater, mozzarella och basilika. Sååå gott!
 
Väl hemkomna, gav jag mig iväg på en promenad. Det blev ca 6 km. På vägen hem slog jag mig ner på en bänk med en popkornspåse. :-D...och njöt av vacker sjöutsikt.
 
 
Top: H&M, Kjol: Frank Lyman, Modevillan, Kofta: Llyle&Scott , Örhängen: Köpt på marknad i Tallinn, Strumpbyxor och armband: Indiska, Halsband: Köpt på marknaden Street, Skor Rieker, Skärp: köpt i Nice.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: