stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Tweed och blommigt

Kategori: Modebildsinspiration

Började dagen med frukost och sedan ett tufft pass på Itrim. I dag var det sista dagen jag fick träna gratis, så jag passade på att teckna ett abonnemang. 
 
Idag var det dags igen att hämta inspiration från en modebild, och det blev en bild ur DV nr 10, 2017.
Lite höstfin outfit med en tweedkjol matchad med en blommig blus.
 
 
Så här blev min variant!
 
 
Efter fotgograferingen valde jag att ha blusen utanpå kjolen och med ett svart resårskärp. Det blev betydligt snyggare än att ha blusen istoppad. 
 
 
På med vinterkappan för första gången den här säsongen.
 
 
Röda accessoarer! Örhängen och armband inköptes på en semestertripp till Bologna för ett par år sedan, och de är designade av Jennifer Lopez. De snygga stövlarna är nya för i år. För att ha så pass hög klack är de riktigt bekväma. Jag har nog tänkt att ha dem som innestövlar på fest etc.
 
I dag har jag tagit rätt på de blommor jag sparade från balkonglådorna. De har fått komma ner i vackra krukor, som ska placeras ut i våningens olika fönster. Jag ska rensa bort lite annat krafs jag har där, så blommorna får plats. De har trivts ute på balkongen och är fulla med knoppar. Kanske blir det för varmt och för mörkt för dem inomhus. Vi får se hur det går. Kändes bättre att i alla fall ge dem en chans, än att bara slänga dem i soporna.
 
På kvällen var det sångkör, och idag tränade vi på Ted Gärdestads, "För kärlekens skull".
 
Kjol och blus: Second hand, kappa: Newhouse, armband och örhängen: Jennifer Lopez, Stövlar: Epic
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: