stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Svart och vitt

Kategori: Mönstrat

Idag stod det svart/vitt på agendan, och eftersom vi ska hälsa på dottern i stallet, så fick det bli något praktiskt.
 
 
Jag plockade först fram den här svart/vit randiga blusen. Jag har bytt ut de trista vita knapparna mot små söta glittrande röda hjärtan.
 
 
Sedan blev det en varm gosig sweatshirt i svart/vitt och en svart scarf. Jag gillar verkigen allt med den här tröjan, Det gosiga materialet, mönstret och de roliga ärmarna.
 
 
Scarfen, som är från Åhlens märke Wera, köpte jag på rea för 150 kr för ca 10 år sedan. Den är ett riktigt fynd. Den är gjord i cashmere och är så mjuk, varm och gosig. Jag har verkligen använt den flitigt. Förutom som scarf, har jag haft den på jobbet att hänga över axlarna när det varit kallt, och den har även används som "cape" till fest.
 
Efter att vi hälsat på i stallet, så blev det middag hos dottern med familj. Jag och barnbarnet lekte en massa. Han byggde ett litet hus till sina gosedjur av en kartong, och sedan ordnade vi ett party för gosedjuren med fika, ballonger, och partymusik. Hahaha.
 
Barnbarnet gjorde också en trollerishow för oss, som blev startskottet till att övriga också ville briljera med kortkonster. Jag kan en galet bra, som jag lärde mig som liten, och som hittills ingen har lyckats lura ut hur jag gör. Hahaha.
 
Sedan blev det kortspel, där även morfar var med...och vann förstås alla gånger. Hmhm. Han var nöjd!
 
Blus: H&M, Sweatshirt: Lindex, Byxor: Tiger, Armband och scarf: Åhlens, Stövletter: Gabor
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: