stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Skärp

Kategori: Accessoarer

 Skönt att vara hemma igen, men tyvärr har jag lyckats dra på mig en höstförkylning. Jag nyser som attan, känner av sveda i halsen samt har en molande huvudvärk. Trist men inte oväntat, då alla runt omkring en snörvlar och hostar!
 
Idag har vi tagit det väldigt lugnt. Vi åt buffélunch på O´Learys, och sedan blev det mataffären, för att fylla på i de tomma förråden där hemma.
 
I dag var det dags för en accessoar, närmare bestämt ett skärp, och jag blev sugen på att använda ett ganska nytt leopardmönstrat skärp. Jag plockade också fram matchande scarf och väska.
 
 
Det "leopardiga" matchades med kläder i svart, men för att pigga upp outfiten, så blev det ett par knalligt korallfärgade strumpor.
 
 
Örhängen i korall och ett leopardmönstrat armband fick bli övriga acessoarer.
 
 
 
 Skärp och väska: KappAhl, Scarf: KappAhl, Klänning: Filippa K, Strumpor: Lindex
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: