stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Rött är sött

Kategori: Färg

 I morse var jag på mitt första cirkelträningspass, på Itrim. Det blev två hektiska varv, och jag var rätt trött efteråt. Sedan bar det av hemåt, snabb dusch och sedan iväg till Mall of Scandinavia för en födelsedagslunch med väninnan K. Hon fyller år idag, men ska ha ha fest nästa söndag. Vi åt buffé på O´Learys, och sen gick vi runt och tittade lite i butikerna, men ingen av oss köpte något.
 
Väl hemma igen bytte jag om till träningskläder för andra gången idag, för nu var det dags för en powerwalk i det vackra soliga höstvädret. 
 
Sedan var det åter igen dags för dusch och påklädning eftersom det var sångkör på kvällen. Det är riktigt upplivande att få sjunga med andra. Vi har en fantastiskt entusiasmerande körledarinna. I dag repeterade vi som hastigast på "The best" (Tina Turners hit) och så slipade vi ordentligt på Queens "Don´t stop me now".
 
Dagens tema var rött, så jag plockade fram en röd blus
 
 
Det blev också ett rött diadem  och röda stövletter.
 
 
Det röda matchades med svarta smala korta byxor...
 

 ...och svart skinnjacka....och så ett knalligt rött läppstift.
 
 
 Väl hemma igen efter kören, satte jag igång med ett fotoboksprojekt från vår kryssning med familjen i somras. Det ska bli en julklapp till dem. Det gäller att inte vara ute i sista minuten, för det tar lite tid att få till en snygg fotobok.
 
 
 
 
Dagens outfit: Blus: Lindex, Byxor: Filippa K, Diadem: Åhlens, Örhängen: Glitter, Armband: Gåva från mamma, Stövletter: Vagabond, Skinnjacka: Gerry Weber, Väska: Accent
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: