stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Malta

Kategori: Semester

I dag har vi haft en varm och skön dag igen...vädret växlar verkligen.
 
I dag blev det "en dag på stan", dvs i Valletta. Jag shoppade lite prisvärda snygga accessoarer. Jag tycker det är kul att köpa sådant på mina semesterresor. Varje gång jag bär de accessoarerna, tänker jag på den aktuella semesterresan och minnen kopplade till den, vilket är trevligt.
 
Dagens outfit: Top: Lindex, Kjol: och skärp H&M, Scarf: köpt i Paris, Skor Ecco, Diadem: Åhlens
 
 
Fin utsikt från Baccara Garden
 
 
 
 
 
På kvällen visades en jätterbra show i fartygets teater.
 
 
Här sjöngs ett Beatles-medley, vilket man kan ana av dräkterna, som bär "Beatlarnas" bilder
 
 
 I morgon är det en dag till sjöss igen, och det blir den sista dagen ombord. På torsdag morgon anländer vi till Barcelona, där vi tar oss till flygplatsen för transport hem. Det har varit en härlig hösttripp.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: