stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Humörhöjare

Kategori: Modebildsinspiration

 Jag kom sent i säng igår, och vaknade därmed onödigt sent i morse, närmare bestämt strax för 10!!! Inte ofta jag vaknar så sent. Förkylningen känns något bättre, men den dova huvudvärken hänger kvar.
 
Jag låg kvar i sängen en stund och lyssnade några gånger på den nya låt vi ska sjunga i kören på måndag. Det blir Bon Jovis "Livin on a prayer". Gillar´n!!
 
Det blev sedan en lång frukost och en intressant pratstund med maken. Riktigt trevligt att ha tid att utveckla resonemanget.
 
Under tiden maken begav sig iväg till gymet, tog jag en lugn promenad, lyssnandes på en bra ljudbok.
 
 
Lugnt och vackert ute, men grått!
 
Jag har precis lyssnat klart på Zlatans bok, och har nu börjat lyssna på Ferrantes uppmärksammade bok " Min fantastiska väninna". Början känns väldigt bra, och jag känner faktiskt igen en hel del från min egen småskoleålder! Dock verkar det ha varit lite mer bryskt i Neapels skolvärld  än i min svenska hemstads-skola.
 
I dag är det dags att inspireras av en modebild, och jag har fastnat för den här som finns i Elle´s novembernummer.
 
 
Visst blir man lite piggare i färgglada kläder mitt i det höstvåta grå vädret?
 
Med inspiration av bilden med rosa knytblus och lila kjol, så valde jag en starkt cerice top och ett par blå-lila slacks, upp-piffat med ett blått skärp och ett färgglatt armband.
 
 
 
 
 
 
I kväll har jag tänkt att titta ikapp några TV-program som jag missat under semestern, bl a "Vår tid är nu", och  "så mycket bättre".
 
Top och scarf: Flash, Byxor och armband: H&M, Örhängen: Åhléns, Skor: Gabor och Ecco, Skärp: Köpt på en semestertripp till Palma, Kappa: Newhouse, Handskar: Accent.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: