stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Bekvämt

Kategori: Plagg

 Idag är det dags för en innejacka/kavaj och då har jag valt den här mjuka fina koftjackan i milda nyanser av grått, creme och ljusrosa. Den köpte jag i samband med mitt besök på Åhléns Personal shopping-avdelning, en present från släktingarna på min 60-årsdag.
 
 
Även den marinblå silkesjersy-blusen och jeansen plockade "min" personal shopper fram till mig vid samma tillfälle. Snyggt, praktiskt och bekvämt.
 
 
Dagen började med härlig fotvård och sedan gick dagen åt till veckohandling och adventspyntande här hemma. På kvällen åkte vi tillsammans med lillebror och hälsade på en 92-årig släkting som just flyttat till ett äldreboende. Hennes barn har gjort så hemtrevligt och fint, men självklart är det svårt att vara tvungen att lämna sitt hem efter 40 år, p ga att man helt enkelt inte klarar sig själv. Hennes sjuklige make dog nyligen och hemmet hade tyvärr förvandlats till rena misären. Med tiden hoppas jag att hon uppskattar förändringen. Hon säger själv att hon känner sig trygg och får god omvårdnad,  men saknar förstås sitt hem och sörjer sin make. Dessutom både ser och hör hon dåligt, samt har svårt att röra sig. Det är mycket tufft att vara gammal och sjuklig.
 
Efter besöket åkte vi tillsammans med lillebror hem till oss för kvällste och en trevlig pratstund.
 
Dagens outfit: Jeans: Levis, Blus: Filippa K, Jacka: Gerry Weber, Örhängen: Glitter, Halsband: Snö

Kommentarer


Kommentera inlägget här: