stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

avresa

Kategori: Semester

 I morse ringde väckarklockan 3:45 och 4:45 kom taxin som körde oss till Arlanda. Jag var livrädd under åkturen, eftersom jag anade att taxichauffören var ursömning. Han gäspade hela tiden, gnuggade sig i ögonen och försökte sträcka på sig i bilsätet var och varannan minut. Maken ville sova, så jag fick inte prata. I stället låtsades jag att jag hade fått rethosta, och försökte hosta så högt jag kunde för att chauffören skulle hålla sig vaken. Maken sa sedan att han vid något tillfälle också märkte att vi hamnade utanför körfältet. Läskigt.
 
Väl framme i Barcelona fick jag nästa "nära döden-upplevelse". Den taxichauffören var nästan värre. Vi fick en galet liten taxi, så en av väskorna fick stå i framsätet, varvid det pep konstant hela tiden. Dessutom var det något tjall med drivremmen som tjöt hejvilt. Det värsta var dock att chauffören körde med gasen i botten. Maken sade att han var upp i 160 km/tim. Tack och lov uppstod det köbildning då och då, så han var tvungen att bromsa in. Han lurade oss dessutom på en 100-lapp. Det skulle vara ett fast pris på 39 eur, vilket vi också betalade för några månader sedan, då vi gjorde samma resa. Han hävdade dock att han skulle ha 49 eur...och vi pallade inte att tjafsa. Jag var glad att jag kom fram med livet i behåll. Egentligen borde vi tagit en bild av hans legitimation som fanns i framrutan, och anmält honom för både vårdslöshet och lurendrejeri...men det kändes för komplicerat.
 
Nu har vi installerat oss i vår hytt, varit med på säkerhetsgenomgång, tagit en "före maten-drink", ätit god middag och dansat. Nu är det dags att sova efter en lång dag. I morgon är vi framme i Cannes på franska rivieran.
 
 
Dagens rese-outfit såg ut så här
 
Blus: H&M, Byxa: Filippa K, Skor: Ecco, Jacka och väska: River Island, Örhängen: Glitter, Armband: Snö, Linne och scarf: Lindex, Solglasögon: Ray Ban

Kommentarer


Kommentera inlägget här: