stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Vårgrönt badrummet

Kategori: Inredning

Nu har jag plockat bort påskens gula, och istället plockat in vårens gröna!
 
 
Jag älskar den lite grönvita skiftningen på blomman.Då tänker jag på snödroppar och vitsippor
 
 
Varje gång som jag byter färg i badrummet, så byter jag oftast även motiv i fotoramen uppe på badrumsskåpet. I påskas hade jag ett gult litet konstkort av Miró. Nu har jag bara tagit en sida ur en inredningstidning. Det är tapetprover som tidningen fogat ihop till detta snygga "konstverk. Haha.
 
 
Jag har plockat några små prydnadssaker ur mammas lådor. I den lilla runda vasen/skålen har jag några sminkborttagnings-rondeller, och i de små fyrkantiga porslinsvaserna finns tops och hårsnoddar.
 
 
...och så två nagellack i fina vårfärger.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: