stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Vår i snöglopp

Kategori: Utflykter

Jag deltar i  ICA-klassikern, där man ska genomföra, löpning, skidåkning, cykling och simning i enlighet med den vanliga klassikern, men har betydligt längre tid på sig och får göra sträckorna i valfria etapper. Jag gillar att ha en sådan morot!. Jag är klar med löpningen och skidåkningen och nu pågår cyklingen. Det ska cyklas 30 mil på ca 1 månad. Jag har klarat av ca 12 mil nu och ska vara klar den 10 juni. Det är så vårligt vackert ute, men iskallt. De senaste dagarna har jag fått cykla i snöoväder!. Idag hade jag med mig varmt kaffe, en macka och ett äpple, och just den stunden jag satt och fikade var det riktigt härligt väder en stund. Precis när jag satte mig på cykeln för att trampa henåt, satte snöandet igång igen. Vädergudarna hade tydligen koll på mig. :-D.
 
 
Skir vårgrönska
 
 
 
Planterat samsas med vitsippor
 
 
Vitsippsängar
 
Jag såg att brännässlorna kommit upp så pass så de är plockbara till en nässelsoppa. Jag ska ta mig en promenad nu och plocka lite. Sedan blir det nässelsoppa med kokta ägghalvor, rädisor och lite gräslök. Mums!
Kanske en rostad macka med räkor till det.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: