stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Två utflykter!

Kategori: Rock-chik stil

I morse tog jag en cykeltur till Ulriksdals slott, och på hemvägen tog jag en frukostfika vid Koppartälten i Haga. Riktigt mysig förmiddag.
 
 
Ulriksdals slott ligger vackert på udden
 
 
Fina gröna omgivningar
 
 
En av de nätdragande morianerna, som är en välkänd statygrupp vid Ulriksdals slott. Statyerna skapades 1845 och var först placerad i Haga, men flyttades till sin nya plats p g a att Brunnsviken sänktes. Pehr Henrik Lundgren hette konstnären.
 
Väl hemma blev det dusch och fix av lunchlåda, och sedan gick jag och maken ut i solen, slog oss ner på en bänk och njöt av god mat!
 
I dag gällde "Rockchic stil", så jag plockade fram ett gammalt favoritlinne med abstrakt tryck och paljetter.
 
 
Till det blev det en svart kjol och sandaler med nitar.
 
 
Sist men inte minst en tuff fusk-skinnjacka. Det blåste en hel del idag, men i lä stekte solen på.
 
 
Linne: gammalt från Axelssons, Kjol: Filippa K, Sandaler: Rieker, Jacka: H&M
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: