stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Psychobilly

Kategori: Modebildsinspiration

Idag är det inspirationsdag, och jag har kollat in den här roliga moodboarden från Elle´s majnummer.
 
 
"En skön hybrid mellan amerikansk rockabilly-subkultur och brittisk punk."
 
Haha så kul! Nu ska vi se vad jag kan få till på det temat!
 
Jag tänker jeans eller jeanskjol, westernboots och fransväska, någon tuff rockig T-shirt, skinnjacka och kanske lite hängande kedjor.
 
 
Den tuffa T-shirten har en släkting gjort. Kjolen köpte jag på årets vinterrea. Cowboybootsen är nog ca 15 år gamla och indiansmyckena har också ett antal år på nacken. Kedjorna använde min dotter på sina jeans i början på 00-talet. Mamma sparar!...och till slut blir det modernt igen!
 
....och så på med en svart skinnjacka!
 
 
Kom på att jag också har en beige mockajacka, och jag tycker det blev snäppet snyggare än med skinnjackan. eftersom färgen matchar stövlarna.
 
 
Det blev inget sytt på de nya byxorna igår, så det är det första jag ska ta tag i nu. Sedan blir det en promenad med fika tillsammans med maken. Jag är lite stel i benen idag efter gårdagens dansträning och cykeltur på 1,3 mil med en massa uppförsbackar. I gårkväll precis när jag var så sömnig och trött så jag funderade på att gå till sängs, ringde dottern och vill dra ut mig på en kvällspromenad. Jag föll till föga och det var hur härligt som helst. Vi möttes av en blandning av grill-os, nyklippt gräs och syrendoft...och en massa vackert fågelkvitter. Underbart med vårens magiska kvällar.
 
 Idag hoppas jag också hinna städa ur och tvätta rent på balkongen, så jag hinner möblera och pynta där innan mors dag på söndag.
 
 
Kjol: Filippa K, Jackor: Gerry Weber, T-shirt: från släkting: Indiansmycken: Ica, Fransväska: en present från dottern och jag tror den är köpt på Joy, Stövlar och fickkedjorna är gamla
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: