stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Omlott i blått

Kategori: Plagg

Idag har jag haft lördags-känsla, men det är faktiskt bara torsdag. Vi startade med tidig morgonträning i danslokalen, tillsammans med ett gäng danskompisar. Riktigt trevligt. Väl hemma igen fixade vi lite fika att ta med ut i solen. Snopet nog blev det fort ganska molnigt och blåsigt. Vi hittade en bänk i lä precis vid en lekplats, så vi satt och småskrattade i smyg åt alla roliga dialoger mellan barn och föräldrar. Riktig underhållning. Barnen är för goa!
 
Väl hemma igen så gav jag mig ut på en cykeltur. Nu har jag cyklat nästan 21 mil av de 30 mil som ska vara klara den 10 juni i Ica-klassikern.
 
I dag var det plagg-dag och dags att plocka fram en kjol.
 
 
Det blev denna batik-blåa omlott-kjol. Jag hittade också ett passande blått linne med plisserad volang. 
 
 
Till det blåa kombinerade jag med skärp, skor och jacka i beige...och så ett par lysande blå örhängen.
 
 
Nu har vi precis ätit, så nu ska jag relaxa med antingen en bok, en tidning eller något på TV.
 
 
 Kjol och jacka: KappAhl, Top och skärp: H&M, Örhängen: Glitter, Skor: Rieker
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: